HÄNG PÅ SKI LODGE MED VÅRA KIDDOS...

mars 15, 2019


Hello!

Vad gör man när det bara snöar och snöar som det gjorde i onsdags och man inte orkar vara ute i backen och pumpa hela dagen... jo, då hänger man på Ski Lodge och det tyckte Loa och hans bästis Bodil (som tillsammans med sina föräldrar mötte upp oss om dagarna) var superkul. Det finns gott om plats så att man kan få fara runt när man får spring i benen och även en liten lekhörna. After skilåtarna var också roliga tyckte Loa








Lilla Majken tyckte också det var mysigt att få hänga på Ski Lodge. Hon är så glad och nöjd bara hon har någon att snacka med och om hon får lite mat och sömn emellanåt.

Vi är nu på hemmaplan igen och det har varit en fantastisk mysig skidvecka. Vi körde upp till Sälen via Västerås, Ludvika och Malung och hem körde vi över Mora, Leksand och Västerås där vi hämtade upp Vendela på vägen upp och lämnade av henne på vägen hem. Nästa stopp blev Bromma där vi lämnade av Philippa och Lilly och sist lämnade vi av Johannes hemma hos honom. Jacob & Linda körde i egen bil hem till sitt. Gissa om det helt plötsligt blev väldigt tomt och tyst när alla ungar var avlämnade på olika håll och det bara var jag och Per kvar i den stoooora bilen som vi hyrt från Hertz. Men som tur är har vi redan bokat upp oss på en ny skidvecka till nästa år så att vi har något att se fram emot.

I kväll ska Per på Norra Brunn med Jacob och Johannes och jag ska bara vara hemma och packa upp och tvätta. Det finns ju lite att ta hand om när man varit iväg på skidsemester.

Ha en fin fredagskväll!

KRAM! 

You Might Also Like

6 kommentarer

  1. Tänk vad fort det går när man har kul. Förstår att det blev tyst när flocken försvann.
    Ha en bra fredagskväll nu.
    Kram Carin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är inte klokt. Tiden bara rusar iväg... Kram //Tina

      Radera
  2. Vilken jättemysig vecka ni haft! Du berättar så levande och härligt.
    Ha en fin kväll
    Kram Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din fina kommentar Maria! Ja, det har varit så mysigt. Det är verkligen en kontrast att komma hem och det bara är vi två igen. Ha en fin lördag! Kram //Tina

      Radera
  3. Haha, ja den tystnaden! Som på julen då alla ungar och föräldrar åker hem. Jisses, det bara susar i öronen.

    Kram Lena

    SvaraRadera

Like us on Facebook

Flickr Images