VAD GÖR MAN NÄR DET REGNAR...

juli 16, 2019


Hej hej!

I Visby finns det massor att göra och när det är lite halvrisigt väder som det är nu igen så är det mååååånga som tar sig in till "stan". Mat behöver man ju förr eller senare och det finns ett helt gäng med bra restauranger inne i Visby men en doldis som jag vill tipsa om är den här libanesen som heter Beyrouth. Den har hängt med i massor av år nu och jag hade nästan glömt bort den när jag och Per var på stan i förra veckan. Men när vi kom på att ja, just det... här har vi inte varit på länge så dreglade vi nästan när vi småsprang ner i gränderna till S:t Hansplan för att knipa ett bord.





De har en hel del att välja på men jag brukar nästan alltid ta kycklingspett med bulgur och de där fyra rörorna som serveras till på tallriken... gaaahhhh... så goda. Portionerna är stora, spettet får inte ens plats på tallriken och när vi har varit där på kvällen tidigare så har vi också testat libanesiska viner som är riktigt bra. När vädret är bra är det kul att sitta på deras uteservering och kolla på folk.

Jaha, vad ska man göra av den här lediga tisdagen då... Den började i alla fall hur bra som helst. Det rasslade till i mobilen och nu är en helg bokad här på ön med fina vänner lite längre fram i höst. Härligt att ha det att se fram emot. Vi har ju också Malaga att se fram emot i september och det känns fint nu när man sitter här under en filt och fryser. Svensk sommar...

Det får nog bli en tur in till Visby idag för att proviantera lite för vi verkar ha slut på det mesta här hemma. 

Ha en fin dag!

KRAM!

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Libanesisk mat är gott.
    Så synd att det bara verkar vara skitväder och kallt nu.
    Kram Carin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja underbart gott! Ja fyyyy fasen vad trist, Nu kom solen tillbaka så nu väntar vi bara på värmen. Kram //Tina

      Radera

Like us on Facebook

Flickr Images