JANUARIPROMENAD OCH KÄRLEK...

januari 11, 2014
Den här helgen tillbringar vi i Tofta och efter en mysig fredagskväll, en sovmorgon idag och en lång god frukost så tog vi en promenad och kollade upp familjens lilla stuga i Gnisvärd. Allt var i sin ordning men jösses vad jag längtar till sommaren när det är varmt och solen skiner. Allt är ju så mycket vackrare då. Nu är allt bara grått, murrigt och blåsigt men det finns väl någon mening med att det skall vara så; att man skall uppskatta våren och sommaren så mycket mer.
Vilket högvatten det är nu nedanför stugan. Här brukar det vara en ganska bred strandremsa och man brukar kunna se massor av stenar innan vattenlinjen börjar. Nu är det bara en smal liten strand.
Gnisvärds fiskeläge med Tofta strand i bakgrunden.Till och med änderna tyckte att det var för ruggigt att hoppa i vattnet idag. De höll sig på bryggan. 
 Tofta strand och Tofta Beach Club. Inte många själar på den här stranden idag. Inte på Beach Club heller skulle jag tro.

Nu är vi tillbaka i vår egen lilla stuga igen och har hällt upp ett glas bubbel. Vi hade en flaska kvar sen nyårsafton och passar på att fira att vi är så glada över att just vi har träffat varandra. Jag vet att jag har skrivit om det tidigare här i bloggen men känslan av att få leva tillsammans med någon som man känner sig fullkomligt trygg med rakt igenom och känslan av att jag kan få vara mig själv till 100% är ovärderlig. P gillar verkligen mig rakt igenom oavsett hur jag är eller ser ut (kanske inom rimliga gränser då ha ha...) och det visar han ofta på alla möjliga olika sätt ... Häftigt och coolt!

Att få dela ett liv tillsammans med någon som man rakt igenom känner älskar en för den man är, där man gillar samma saker, vill göra samma saker och där alla beslut, stora som små är rätt enkla för att vi oftast tänker och tycker likadant betyder så mycket. Och det är väl just det som är poängen, att känslan av att vi faktiskt vill göra samma sker, tycker om samma saker och ger och tar är det som känns så bra; att ingen av oss behöver ge avkall på sig själv. Självklart är inte allt glass och ballong hela tiden. Det finns självklart en vardag där inte allt är svart eller vitt och där vi är oense om saker och ting som alla andra och tallrikarna potentiellt skulle kunna flyga omkring men om grundtryggheten finns så fixar man det också. Det är väl det som är kärlek va?

Jag har otroligt mycket att vara tacksam och lycklig över och försöker verkligen att tänka på det när jag hamnar i situationer när jag märker på mig själv att jag blir gnällig. Då får jag peta på mig själv och ruska om mig själv lite. Jag har en underbar man och vi har tillsammans fem underbara ungar, en fin familj, fina vänner, bra boenden och arbeten att gå till varje dag. Det är värt att fira med ett glas bubbel eller två!

Ha en fin lördagskväll!

KRAM!


You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images