CELEBRATE LIFE - DANCE!...

september 28, 2014
Idag välkomnar vi vår nya tavla som nu flyttar hem till oss. Celebrate Life - Dance! heter den och det är väl ett passande namn till både oss och tavlan; vi som ju firar livet så fort vi har en möjlighet. Jenny Lennhammar är skaparen av denna tavla och hon visste inte hur rätt det blev när hon döpte tavlan till just det.

Från början var det en annan tavla som var tänkt till oss men ibland tar saker och ting en annan vändning och det är vi jätteglada för idag. Vi älskar den här och det kommer att bli alldeles perfekt när den väl har kommit på sin plats.

Skall ni gå på "Fiket" här i Visby och ta en kaffe eller något annat gott framöver så kommer ni att få se fler av Jennys fina tavlor. De kommer nämligen att hänga där fr om kommande helg.
Vad hände nu med vädret då?! Det var ju så soligt, varmt och skönt för en stund sen. Nu är det grått och regnet hänger i luften. Trååååkigt… Hade tänkt åka ut en sväng till Tofta men det blev lite knöligt med logistiken här i eftermiddag för lillskrutt skall på badkalas i Roma om en timme. Vi kommer ju att bo i Tofta nu i veckan eftersom golvläggaren kör igång här hemma så jag får hålla mig ett par dagar till helt enkelt. Längtar som en tok dit ut nu! 

Hoppas att ni har en skön söndag!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images