GÅRDAGSKVÄLLEN...

september 08, 2019

Innehåller reklamlänkar till Lagerhaus, Åhléns och Cervera.


Hej på er!

Nu är jag hemma igen efter en dag på Skansen med de små och en liten runda på stan där jag har köpt upp mig på miniförpackningar av hårvårdsprodukter. Så smidigt när man kan ta med sig småflaskor av allting när man reser. 

Men tillbaka till gårdagen då vi hade vänner hemma på middag. Det är i deras lägenhet vi ska bo nu när vi åker till Malaga om några dagar. Lägenheten ligger en liten bit utanför men man tar sig lätt in till Malaga så det kommer nog en eller flera svängar in. Eller kanske en tur till Marbella. Ja vi får se vad vi känner för. Har ni några heta Malagatips så får ni gärna höra av er.


Så här dukade vi igår... med porslin som ni hittar HÄR. Snygga linneservetter finns HÄR. Jag köpte några billiga kvistar av något som jag inte minns vad det heter som jag stoppade in i servetterna och strödde ut på bordet. Jag minns inte heller vart vi köpte våra tallriksunderlägg i natur men liknande sprang jag på HÄR
En härlig kväll med fina människor! 

Ja, det var den här helgen det. Det sa bara poff så var den över. Men jag är glad över att jag blev frisk hyfsat snabbt ändå så att jag har kunnat hänga med om dagarna. Nu väntar ett par dagars jobb sen checkar vi ut och tar lite ledigt några dagar. Jag ser så mycket fram emot den här resan med honom. Han som får mig att må så bra och som gör att de resor vi gör blir så bra som de bara kan bli. Räknar ner nu...

Ha en fin avslutning på den här söndagen!

KRAM!

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Så enkel men vacker dukning.
  Har både varit i Malaga och Marbella men tyvärr bara i jobbet. Så några heta tips om vad man kan göra har jag tyvärr inte.
  Kram Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Carin! Vi ska nog hitta några trevliga ställen. Vi får ut och spana helt enkelt. Kram //Tina

   Radera
 2. Sån vansinnigt vacker dukning! I like! Berikande att träffa vänner!

  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du för fina ord!!! Kram //Tina

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images