SAKNAR...

september 16, 2019

Innelägget innehåller en reklamlänk till Adlibris.


 Hello!

Ja, då kastades man snabbt tillbaka till verkligheten då. En verklighet som består av höst, kyla och blåst. Drömmer mig tillbaka till att få vakna upp till den här utsikten, gå ner till strandpromenaden och känna den sköna värmen, äta en god frukost med färskpressad juice på något litet hak med utsikt över havet, slänga mig i en solstol, känna sand mellan tårna och vandra längs med stranden på kvällarna medan solen går ner bakom bergen. Saknar...


Jag saknar till och med de här trapporna som leder upp till gatan där lägenheten ligger. De var ingen lek när man vandrade hemåt varm och svettig efter en dag på stranden men just nu skulle jag ge vad som helst för att få kämpa mig upp för dem igen.





Ja, hur som helst så var det en fantastik fin resa att lägga till i minnesbanken. Nu får vi välkomna det stora mörkret och se fram emot nästa resa som vi bokat i februari. Känns bra att ha det att se fram emot.

Här hemma blir det lite allmänt fix ikväll. Förhoppningsvis ska jag också hinna med att börja på den HÄR boken av Louise Boije af Gennäs. Det är den tredje och sista delen i en trilogi. De första två böckerna som du kan hitta HÄR och HÄR var otroligt spännande. Riktiga bladvändare som var helt omöjliga att lägga ifrån sig så jag har höga förväntningar på den sista.

Ha en fin måndagskväll!

KRAM!

You Might Also Like

6 kommentarer

  1. Har sett och hört från barnen att hösten kommit på riktigt nu till Sverige. Så jag förstår att du längtar tillbaka även om hösten har en viss charm den med.
    Kram Carin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja verkligen men det varma vädret ska visst komma tillbaka till helgen som tur är :-). Kram //Tina

      Radera
  2. Ååå vännen....den där resan ni var på ser underbar ut..
    Skulle också behöva en resa nu...
    Ett par dagar på Gotland skulle räcka gott...;)
    Kraaaaaam

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaaa, den var så härlig och mysig! Ja men du, vi tar och drar till Gotland i helgen. Häng på vetja :-). Kraaaaaaamar //Tina

      Radera
  3. Visst är det härligt med resor och annat som skapar fina minnen! Så viktigt att få till lite såna saker i sitt liv om man har möjligheten. För oss väntar en weekend på "din" ö om ett par veckor och sedan blir det en veckas solsemester längre fram. Förutom att vi åker till "vår" ö om några veckor också, förstås :) Förhoppningsvis ska vi få till en tripp till fjällvärlden också, för att titta till vårt husbygge, vilket också kan ge fina minnen ;) :)
    Kram och tack för boktips, ska lägga de på minnet tills jag plöjt igenom de som ligger på hög...
    /Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, fantastiskt! Vad roligt att ni ska åka dit. Hör av dig om du vill ha några tips. Så mycket härligt ni har framför er. Det kommer att bli en superfin höst ju. Ha en fortsatt fin vecka! Kramar //Tina

      Radera

Like us on Facebook

Flickr Images