LITE NYTT FRÅN AKANTUS...

november 24, 2016Tjenare!

Men vad tiden springer ifrån mig nu. Jag som skulle hinna med så mycket den här veckan men no no, det blev inte så. Det vi har hunnit med är att komma ett steg närmare inköp av bil men vi har inte alls kommit i mål. Vi har snarare fått fler alternativ att fundera över men vi vet nu i alla fall vad vi vill ha och vad vi inte vill ha. Vi vill ha en halvkombi och den ska vara en automat och den får inte vara ful och den får inte ha en ful färg... Och vad är då en ful färg? Jo det är allt som har med beige, roströd och brunt att göra. Det har vi (läs jag :-)) lite svårt för! Fortsättning följer...

Adventsfix har också prioriterats bort framför kuddinköp på Akantus. Vi får ta nya tag när vi åker ner till ön nästa gång. Tre kuddar från Afroart skall i stället pressas ner i resväskan för att placeras i Stockholmssoffan. Akantus ligger på S:t Hansplan mitt inne i Visby och de har så mycket fina saker så titta in om ni är på ön och har vägarna förbi. 

I morgon vid lunch bär det av "hemåt" igen och i helgen ser vi fram emot att få ha Philippa hos/med oss och också få besök av fina Gotlandsvänner. Lovely!!!

Ha en fin avslutning på veckan!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images