VÄNNER FÖR LIVET...

juli 30, 2017I går kväll var det dags igen... att träffa fina vänner och dricka bubbel. Vänner som alltid har funnits med under åren och som man upplevt så mycket tillsammans med. Är så tacksam över att vi har så många fina människor i vårt liv och så här glada var vi över det när Lilly knäppte av en bild på oss i väntan på gästerna 😀!
Bruschettas till bubblet och grillade kycklingspett och potatissallad med sparris, röd lök, körsbärstomater, bondbönor och färska kryddor till varmrätt. Efterrätten var en glasshistoria med hallon, daim och vit choklad. Den blev blev väldigt fin men njae... inte smakade den som jag förväntat mig men ändå rätt ok. Den får godkänt trots allt... Jag missade dock att fånga skapelsen på bild.

En fantastiskt rolig kväll!
Annars fortsätter det ljuva semesterlivet. Häromkvällen var vi hemma hos min syster på grillmiddag tillsammans med vår kusins dotter som var nere på ön på besök. Så roligt att träffas igen. Det var många år sedan sist. Annars skrotar vi mest omkring här hemma och tar dagen som den kommer. Vädret är lite sisådär just nu. Inget strandväder precis men vi har ändå fått många fina dagar hittills på vår semester så jag är nöjd ändå. Vi har ju en vecka kvar och förhoppningsvis kommer vi att få se solen något mer innan vi åker tillbaka till storstan.

Nu är det dags att röja lite här hemma för i kväll får vi besök av en kompis från Stockholm som är nere på ön över helgen.

Ha en fin söndag (för visst är det söndag idag? Dagarna flyter ihop nu)

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images