INGEN ÅTERVÄNDO...

november 02, 2014
Nu har vi slirat på det här tråkjobbet så länge så att det fanns inget annat val än att börja denna härliga söndag med att riva bort en garderob och rigga för ett litet målningsprojekt. Inte vad man drömmer om dagen efter en roligt festkväll med härliga människor men vi får skylla oss själva. Vi har haft hur mycket tid som helst på oss att fixa det här men vi har lite naivt gått omkring och väntat på "den rätta känslan" precis som om den bara skulle komma till oss ips vips. Ja men det händer ju inte…

Nu går vi här och suckar och stönar över att sovrummet just nu är i allrummet och det känns som om vi aldrig kommer att få någon ordning här hemma.


 


 Idag blir det tak och väggar som skall få sig ett par strykningar och den platsbyggda sänggaveln som än så länge bara är grundmålad. I nästa steg blir det målning av lister och sen skall en grå textilmatta läggas in. Till sist är det garderobernas tur att monteras. Ni vet hur det känns när man är mitt uppe i något. Man vill bara att det skall bli klart. Pronto! Och jag längtar efter att få fixa till sovrummet med nytt sänglinne, kuddar, överkast mm. 

Det kommer att bli bra när det blir klart...

Ha en skön avslutning på helgen!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images