SPEGEL SPEGEL PÅ VÄGGEN DÄR...

februari 05, 2015Den här lilla skönheten från PB Home sprang vi på häromdagen och den passade ju alldeles utmärkt ovanför magasinshögen utanför Philippas rum. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet och man kan ju aldrig ha för många speglar, eller hur :-).

Vi har ju några tomma väggar här hemma som behöver fyllas med något snyggt och det är verkligen värt att vänta tills man hittar något som man verkligen gillar. Den här spegeln har en ram och kedja av mässing med smådetaljer i stål. Gillar!
Här hemma har vi börjat samla ihop oss lite så smått inför helgens lilla tripp till Stockholm. Vi tar första färjan upp och i morgon kväll skall vi alla samlas hemma hos Johannes för att fira både honom och storebror Jacob som firar sin födelsedag just i morgon. Ser fram emot det så himla mycket. Jag älskar verkligen de här tillfällena när vi alla samlas och har roligt ihop. Älskade ungar!

Därefter väntar ett avkopplande dygn på Hasseludden och det är ju inte helt fel det heller. Det är faktiskt rätt ok med februari trots allt…

Ha en fin fredag!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images