MIN KNAPPVÄRLD...

januari 07, 2017Ja så heter den, tavlan av Anne Nilsson som vi köpte när vi var i Sysne på Gotland i somras. Nu väntar den på att hängas på en av väggarna i vardagsrummet som ännu gapar tom. Vi tror att den kommer att passa utmärkt där. 

Sakta men säkert tar det form här hemma men tusan vad tomt det blev när jag plockade bort det sista julpyntet även om vi inte hade så mycket. Stjärnorna i köksfönstret och slingan i vardagsrummet får hänga med ett litet tag till för att hålla mörkret borta. Annars är det lite planer för hallen och en del fix i kök och sovrum som står på vårens agenda vad gäller inredning. Måste hitta inspirationen bara och jag känner att den är på gång nu.

Gårdagskvällen med de stora barnen i familjen var supermysig. Vi bytte julklappar, åt mat och satt och tjattrade långt in på natten. Resten av helgen har vi inga planer vilket känns riktigt skönt. Jag har bara strosat omkring här hemma idag och har inte ens orkat tagit mig till duschen ännu. Funderar på att börja följa någon serie på Play igen nu när jag sett klart säsong två av "Tjockare än vatten". Skam eller Jordskott får det bli. Har hört så mycket om att de ska vara så bra.

Ha en fortsatt skön lördag!

KRAM!

You Might Also Like

3 kommentarer

  1. "Tjockare än vatten" var ju SÅ bra!! Har sett 1,5 säsong av "SKAM" nu o jag längtar tills jag kan se vidare. Måste skruva ihop lite köksskåpstommar först bara... Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja de är båda så bra! Jag har sett två säsonger av SKAM nu i helgen. Ser fram emot den tredje. Lycka till med köksrenoveringen. Spännande! Kramar!

    SvaraRadera

Like us on Facebook

Flickr Images