BESLUTSÅNGEST...

oktober 07, 2017Men hur svårt kan det vara... att bestämma oss för vilken lampa vi vill ha i vårt vardagsrum. Vi har tittat och letat rätt länge nu men har haft svårt att hittat något som faller oss i smaken. Nu har vi alla fall hittat två alternativ; en Makramélampa och en krona i mer maffig stil. Behöver jag skriva att det skiljer en del i pris...

Makramélampan passar bra in i vårt vardagsrum och om den får hänga lite längre ner så kan det funka. Den är rätt diskret och tar inte upp hela rummet. Den kostar inte skjortan så tröttnar vi på den så kan vi sälja den vidare.
Men den här... den tar sin plats och den skulle också kunna funka hemma hos oss. Tyvärr är den inte lika enkel att låna hem och priset... suck priset... Den här kronan får man aldrig tröttna på om man säger så. Men tänk att få dimma ner den här... jag tror det blir magi.

Vi får sova på saken helt enkelt.

Vad skönt det är med helg. Igår efter jobbet mötte vi upp våra Kungsholmsvänner Lasse och Maria på en afterwork. Vi började med ett glas på Erlands och sen började jakten på att få ett bord någonstans där vi kunde äta lite mat men det fick vi lägga ner. Det är heeeelt omöjligt att få ett bord spontant en fredagskväll i den här stan. Smockfullt överallt. Det hela slutade med att vi hämtade upp varsin pizza på 800° och gick hem till oss och det funkade ju det också.

Nu är det dags att piffa lite. I kväll är vi hembjudna till en härlig vän på Lilla Essingen...ska bli skoj!

Ha en fin lördagskväll!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images