NÄR JAG OCH LILLY VAR BARNVAKT...

december 31, 2017Här står Lilly och Loa i Vasaparken och väntar på att gungan ska bli ledig. Vi hämtade upp honom efter lunch i går och gick ner till Vasaparken och lekte för där gillar Loa att vara. Hela parken var som vanligt full av barn och den är verkligen så barnvänlig. Det märks att barn älskar att vara där.
Äntligen blev gungan ledig och en nöjd kille fick gunga på en stund. Han skulle prompt ha armarna innanför gungan, i knät ha ha...
Här kan barnen få träna på att knyta skorna...
Och här kan man ta en korv och lägga på grillen om man blir hungrig. Fantastiskt!

När vi var klara så mötte vi upp P och gick ner till Odenplan för att kolla på blommor men då slocknade Loa och somnade som en stock i sin vagn. Det blev en Burger King-lunch för oss innan vi tog en promenad och gick tillbaka till Rörstrandsgatan.

Då är det årets sista dag som vi vaknat upp till och för att summera 2017 så blev det ungefär som förväntat. Vi har båda bott in oss ordentligt här i Stockholm och lärt känna stan, vi har båda bytt jobb och lärt känna nya kollegor, vi har umgåtts med fina vänner och våra barn både här i Stockholm och på Gotland, vi har varit en hel del på Gotland men tyvärr inte så mycket som vi önskat. Det kommer att bli betydligt mer under 2018 hoppas vi. Vi har byggt ett litet hus som komplement till vårt fritidshus på Gotland. Vi har också gjort några resor; till Gran Canaria och Frankrike men vi har varit dåliga på nyttja utbudet av shower och kultur här i Stockholm. Där får vi rycka upp oss under 2018. 

Men för att summera året så har vi ändå hunnit med både det ena och det andra och nu ser vi fram emot ett nytt år där vi vet att jag ska börja på ett nytt jobb i januari och att en resa till Gran Canaria väntar i februari. En bra start!

Nu är det dags att förbereda nyårsfirandet. Ett Gott Slut och ett Gott Nytt År önskar jag er och tack för att ni hänger med mig här på bloggen. Det uppskattar jag verkligen så mycket! Vi ses igen 2018!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images