HÖSTPIMPAT...

oktober 13, 2013
Förra helgen var vi på Linds och köpte hem höstväxter till entrén. Nu har de tagit sig och börjar se riktigt fina ut. Orange och lila är inte alls färger som jag vanligtvis gillar med på hösten hör dom till och jag tycker faktiskt att det blev fint.

Den här helgen har det varit så vackert väder. Träden har skiftat färg, solen värmer och det är en frisk klar luft. Så länge det är blad som övergår till löv kvar på träden i skiftande färger så tokgillar jag hösten men när alla träd står där helt nakna och det stora mörkret rullar in då är det inte roligt längre. Fram till jul rullar det ändå på rätt snabbt kan jag tycka men sen i januari, februari då är det verkligen hemskt. Ser fram emot att få resa bort.


Igår var jag och Ann på stan hela dagen och sprang i alla möjliga butiker som inte finns i Tyskland och vi avslutade dagen med att grilla oxfilé. Det var magiskt gott!

Idag blir det fika med nära och kära här hemma; mormor, morfar, farmor och systrar. Tårt- och pajbaket skall snart sätta igång :-).

Ha en fortsatt fin söndag i det vackra vädret!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images