TRAPPMATTA PÅ PLATS...

december 13, 2014 Jag trodde aldrig vi skulle komma i mål men nu ligger den äntligen där på plats. Lite småjusteringar skall göras när vi har gått in den lite men i stort så är den klar. Jag har haft en bild framför mig från min farmor och farfars stora hus där de hade en matta i trappan som satt fast med järnstänger. Det här blev en modifierad variant och vi är jättenöjda. Nu är det förhoppningsvis stopp med barn som halkar nedför trappan och det känns mycket mer ombonat nu när trappan inte är helt vit.
Det har verkligen varit full rulle de senaste dagarna. Mysigt firande hos min mamma i torsdagskväll, lyxig hotellfrukost på Wisby Hotel tillsammans med P i går morse och i går kväll en jätterolig julfest med alla härliga arbetskamrater. Är lite trött idag trots att jag tyckte vi var disciplinerade och åkte hem i bra tid. Vaknade till några gånger i natt av stormen Alexanders framfart så jag skyller min trötthet på den.

Idag åt vi frukost framför brasan och laddade för en tur ner på stan för att handla lite julklappar. Man behöver verkligen kraftsamla och plocka fram allt tålamod man har för nu börjar det bli mycket folk på stan. En liten tripp ut till Maria på Berså hann vi också med för att köpa ett par fina saker som jag spanat in ett tag. Jag skall visa er några bilder på våra fynd någon dag. 

Nu planar vi ut igen här i vår stora soffa. Det känns inte som att det är något roligt på TV i kväll men jag har ett gäng magasin som ligger och väntar på mig så inte gör det mig något. Ha en riktigt skön lördagskväll alla ni!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images