VÅRT GAMLA BORD...

december 20, 2014I senaste numret av Sköna Hem läste jag ett reportage om en familj som bor i Göteborg. Det var något bekant över det hela och när jag såg bilderna på familjen (som har gotlandsanknytning) så föll polletten ner. För några år sedan var de på Gotland över jul och då köpte de vårt köksbord från IKEAs Stockholmsserie som vi hade lagt ut på Blocket. Kul att få se det igen och det passar ju bra in i deras fina hem :-).
Så här såg det ut när bordet stod hemma hos oss för några år sedan. Jag kan inte påstå att jag saknar bordet och hur det såg ut då men köksfåtöljerna är de skönaste vi någonsin suttit i och världskartan kan jag också sakna. Framförallt saknar jag samtalen kring världens alla länder som var ett stående inslag i samband med våra middagar; både till vardags och till fest. 

Här ute på landet börjar nu lugnet att lägga sig. Det blåser som bara den men som vanligt så är det lugnt precis här hos hos, där stugan ligger som i en liten gryta. Efter en skön sovmorgon och en skön förmiddag så är det nu dags för en promenad ner till havet. Där är det nog inte så lugnt skulle jag tro.

Vi ses kanske lite senare.

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images