JULMARKNAD...

december 06, 2015Efter en sovmorgon som hette duga tog vi en tur ut till Tofta för att titta till stugan. Det blåser ju fortfarande så kolossalt mycket så vi är ju lite rädda för att det skall dimpa ner något träd över stugtaket. Det var lugnt som tur var men vi såg att det hade vält träd både här och där i omgivningarna.

Vi åkte sen vidare till Roma Kungsgård för att gå på julmarknad och se på Gotlands Lucia som körde genrep inför luciadagen. På Kungsgården kan man gå runt i de olika byggnaderna där det finns ett litet glasbruk, små butiker och en restaurang/ett kafé. Sommartid kan man se Shakespeareteater i klosterruinen och numer kan man också åka tåg mellan Dalhem och Roma. Bara en sådan sak! Det måste vi testa någon gång.

Julmarknaden då… ja, den var nog i minsta laget tycker jag. Jag gillar Bläse julmarknad där vi var förra året så nästa år får det nog bli Bläse nästa år.
Nu har vi firat 2:a advent med glögg och lussebullar med andra ljuset tänt. Brasan sprakar och nu har vi det så där bra igen.

Älskar den här tiden!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images