AVLASTNINGSBORDEN ÄR PÅ PLATS...

oktober 30, 2016
Från vårt kök kan man numer se två avlastningsbord skymta inne i vardagsrummet. Så roligt att de äntligen är på plats även om det ena har några skador och ska bytas ut. Vi vet inte riktgt vad vi ska ha på dem ännu men det snurrar en massa tankar i huvudet och vi (eller snarare jag...) kommer säkert att testa massor av olika varianter innan jag kommer fram till ett bara utgångsläge. Sen kan man ju byta och skifta grejer efter humör och säsong.

I övrigt så har jag varit sååååå dålig på att uppdatera de senaste dagarna. Det har varit full rulle och jag har helt enkelt inte fått till det. Vi har ju haft härliga gäster på besök; min syster, systerdotter, min egen Vendela, Ps tjejer och båda killarna, Linda och lilla Loa. Det har varit mysiga middagar om kvällarna och i fredagskväll firade vi av fina kollegor på jobbet. Igår hann jag också med en snabb sväng ner på stan för att träffa en härlig kompis som jag inte sett på länge över en cavalunch.  

Idag har vi hängt på MOS men det var ingen shoppinglycka för mig. Jag provade och provade men det ville sig inte. Jag var alldeles för velig tror jag och till slut så orkade jag inte mer. Nu har syster och systerdotter begett sig hemåt ön så nu är det Ps tjejer som hänger kvar här med oss fram tills på torsdag då vi åker ner till ön och firar Alla Helgonhelg. Och sen har vi några dagar i Köpenhamn att se fram emot... Wiiiee!!! Så mycket roligt som sker nu.

I morgon har jag dessutom tagit ledigt så ingen söndagsångest i sikte här inte. Känns som lördag för mig :-).

Ha en härlig höstsöndagskväll!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images