VACKRA VÄNNER...

oktober 23, 2016Åhhhh vad roligt det var att få träffa de här tjejerna igen. Vänner som jag känt i all evighet och som betyder så mycket för mig. Så många skratt hela kvällen lång precis som vanligt när vi umgås. Beef Yakiniku stod på menyn och ett gott franskt till det. Kvällen bara flög iväg...
Här i Stockholm regnar det som bara den idag. Det är så grått och trist nu och den enda gången jag sett solen de senaste veckorna var ovan molnen när jag flög ner till Visby i veckan. Nu vill vi ha sol och vackert höstväder, eller hur?

Idag skulle vi egentligen varit barnvakter för lilla Loa men han är lite risig och inte riktigt på humör så det får bli en annan dag. Men om en stund kommer Johannes och söndagsmyser med oss och idag får det bli en tänd brasa till fikat. 

Och så laddar vi inför veckan som kommer då får vi Gotlandsbesök igen. Då kommer min syster och systerdotter och hälsar på några dagar och nästa helg kommer Ps tjejer också upp eftersom de har höstlov veckan därefter. Fullt hus blir det och jag älskar det!

Ha en skön söndag och hoppas att ni är någonstans där solen skiner på er!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images