PACKAR LITE...

juni 19, 2018
Äntligen får vi packa väskorna igen. I morgon efter jobbet ska vi flyga ner till ön och trots att det ska bli regn och rusk dvs ett riktigt s**t-väder så blir det ändå fint att fira midsommar. Man är ju liksom van med att vädret är lynnigt just på midsommarafton av någon märklig anledning. Aldrig är väl vädret så svajigt som just den helgen, år efter år...

Jag älskar våra väskor i aluminium från Rimowa. De kostade en slant men det var en riktigt bra investering med tanke på att jag har en benägenhet att packa lite för mycket när jag reser. Själva väskan väger ju nästan ingenting. Det här är kabinväskan  och mellanväskan. Vi har en stor också; men den ska få följa med när vi åker ner till ön i nästa vända.

Idag har jag jobbat undan en massa saker; ni vet sånt där som man skjuter upp till en annan dag. Jag har också varit och fixat mina naglar och nu går tvättmaskinen varm. Ser att klockan springer iväg och vi ska ännu laga middag. Det får bli något av ingredienser som finns hemma. Orkar inte gå till affären. Tomatsoppa får det bli!

Ha en fortsatt fin kväll!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images