SEMESTER...

juli 05, 2013Äntligen semester!!

Nu har jag packat ihop och börjat varva ner inför fyra veckors ledighet. Det har varit en sjukt stressig dag men den förtar ändå inte den härliga känslan som infann sig när jag sa hej då till jobbet och åkte ut till landet med en feeling av en oändlighet av lediga och sköna dagar inom räckhåll. Då infinner sig bara ett härligt lugn, och ordet stress... hallå vad är det?! Sen möts jag av den här fina sommarbuketten som min mamma fixat. Bara en sån sak...  TACK!!

I går kväll var jag på en mysig födelsedagsmiddag med ett gäng mysiga tjejer. Det är något magiskt med tjejmiddagar. Jag kan inte sätta fingret på vad det är men det surras och tjattras på ett speciellt sätt som gör att man bara trivs och får en härlig känsla i kroppen. En härlig kväll och jag kom lyckligt och väl hem också efter en cykeltur i Toftaskogen.
När jag kom hem väntade min leverans från Almedalsveckansbeställningen :-). En penna och halstabletter som är super, supergoda! TACK Philippa!!

I kväll har vi firat in semestern med en god grillbuffé och precis när vi ätit klart fick vi en spontaninbjudan från Toftavänner att komma över på ett glas vin så vi hoppade glatt upp på våra stålhästar och cyklade över. Jösses amalia vad jag gillar det här sommarlivet på landet. Kan inte beskrivas. Måste upplevas! Passar kanske inte alla men passar mig!! 

Nu skall jag runda av för i morgon skall vi möta upp våra hyresgäster som bott i vårt hus senaste veckan. På söndag är det dags att ta emot nästa gäng.

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images