ATT BARA FÖLJA MED...

juli 15, 2013Visst är det härligt när man vaknar på morgonen och inte har ett dugg planerat. Man kan bara ta dagen precis som den kommer och göra precis vad man känner för. Tidigare har jag känt mig lite stressad över att inte veta vad jag skall göra kommande dag. Jag vill gärna planera vad vi skall göra men jag har blivit bättre och bättre på att bara följa med. Idag var en sådan dag... vi bara följde med och gjorde vad vi kände för...

Idag plockade Lilly blåbär till frukost. Vi har ju flera sorters bär på vår tomt; blåbär, jordgubbar, smultron och snart hallon :-). Det är en riktigt bra start på dagen att få blanda i egna bär i frukost-yoghurten. En tur till Thomas och Sanna på Tofta Strandbageri blev det också och ett varmt färskt Levainbröd  är ju inte helt fel en måndagsmorgon!
Ett par timmar på stranden blev det idag. Men varför blåser det så galet mycket?! Den enda i vår familj som badade idag var Philippa. Vi andra kurade ihop oss och försökte tänka positiva tankar "Åhh vad skönt det är att vara här nere på stranden"...
Det var inte speciellt mycket folk idag men de som var där badade som bara den!
Vi gick hem i stället och provade en ny sorts lemonad. Vi var nog rätt överens om att den med citronsmak som vi provade senast var ett strå vassare!
Jag och Philippa kände för en liten cykeltur så vi tog en sväng till Toftalagret. Här finns det både det ena och det andra; allt man behöver och inte behöver och jag skulle nog vilja definiera det som ett kvalitetsloppis.


Nostalgi... Limpsadlarna, vart tog de vägen?Det här blev dagens fynd; en riktigt fin kudde med små speglar för 59 kr.

Efter att bara ha njutit som en tok hela dagen så drog jag framåt kvällen på mig träningskläderna och tog en löptur. Det är lite för varmt för min smak just nu men jag biter ihop även om det inte riktigt ligger för mig att göra det. Som tur är så har jag blivit bättre även på det :-).

Hoppas att ni har haft en skön dag och att ni också har kunnat koppla av och bara tagit dagen precis som den har varit.

KRAM!


You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images