GISSA VAD JAG GÖR...

juli 06, 2013De senaste veckorna har varit rätt intensiva och det har inte blivit någon tid över till en av mina favoritsysselsättningar; plöja magasin. Men nu... nu arbetar jag mig igenom den här härliga högen som jag har samlat på mig. Jag har ju hur mycket tid som helst! Vi har vår första (eller egentligen andra) semestervecka framför oss och det är helt ett oskrivet blad... nästan i alla fall. En fotoutställning i Ljugarn skall vi åka på någon gång under veckan som kommer men i övrigt skall vi bara ta dagen som den kommer. Underbart!

I morse skjutsade vi Vendela till sommarjobbet och sen kollade vi till vårt hus inne i Visby som varit uthyrt första veckan. Allt var så fint och i sin ordning så vi kunde snabbt vända tillbaka ut till landet igen. Småtjejerna droppade vi av hos kompisar i Vibble och när vi kom hem parkerade jag och P oss i varsin solstol.

Jag har känt mig rätt risig idag men jag tror... eller åtminstone vill tro att det bara är en reaktion på att det varit riktigt stressigt de senaste veckorna och att när jag äntligen kopplar av så släpper kroppen fram det där som man inte låtsas om under lång tid. Jag har inte känt mig speciellt stressad men jag är ju medveten om att det har varit ett riktigt högt tempo den senaste tiden. Som tur är så är jag riktigt duktig på att lata mig, vilket jag gjort idag, så jag förväntar mig att jag är pigg igen i morgon :-)

Nu har vi tänt alla ljus både ute och inne efter en härlig kväll ute på altanen. Nu sitter vi här i soffan och lördagsmyser.

Ha en fortsatt fin helg!


KRAM!
You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images