HEMMA IGEN...

februari 24, 2014
Ja då var vi utcheckade och färdigresta för den här gången. Resan hem var lång; vi tog en taxi tvärsöver ön till Sai Kaew Beach där vi blev upphämtade av en speedboat som körde oss till Ban Phe på fastlandet. För att komma ut till båten blev vi utrullade i vattnet på en slags brygga på hjul. Kändes vemodigt att åka ifrån Koh Samet där i solnedgången… Framme i Ban Phe får man åka ett litet "tåg" bort till den lilla terminalen och där stod vår minibuss och väntade på oss för vidare transport till Bangkok.

Det tar ungefär två timmar från Ban Phe till Bangkok och väl där blev det en låååång väntan på vår flight. 01.30 är en bra tid att resa hem om man kan sova på flyget men ni kan ju gissa hur mycket jag sov… just det, NADA… Jag hamnade så klart bredvid en man som gnisslade tänder i sömnen och jag lyckades då och då nicka till en kvart här och där men det blev många långa timmar innan vi landade på Arlanda vid 06.45 Sverigetid, Allt bagage kom som det skulle och sen var det bara att checka in på nytt till Visby där vi landade in vid lunchtid. 

Nu är jag så trött så att jag håller på att svimma. Jetlagad till max och sömnbrist på det. Jag var tvungen att slockna en liten stund i soffan under eftermiddagen för att inte helt gå i bitar men fick tvinga mig till att bara sova en kort stund. Nu kämpar jag timme för timme för att hålla mig vaken tills det är dags att gå och lägga mig för natten. Sen hoppas jag att jag kan få sova heeela natten. 

Nu kom Vendela hem så nu skall jag krama så mycket på henne så att hon nästan går sönder. Älskade unge vad mysigt att få se henne igen.

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images