KOH SAMET...

februari 16, 2014
 Utsikten från vår Bungalow på Ao Praostranden är värd alla timmarna i bil idag trots att det var mulet när vi kom. Vi lämnade ett Koh Chang där regnet stod som spön i backen… idag också. Börjar bli för mycket regn nu men är det någon dag som det skall vara riktigt dåligt väder så var det väl idag när vi ändå skulle förflytta oss. Vi var uppe med tuppen idag… och det bokstavligen för det bodde en tupp bakom vårt hotell som kuckelikuuade glatt om morgnarna, och hela dagarna med för den delen. Efter frukosten kom en snubbe i en röd liten bil och hämtade upp oss, tog oss med färjan över från Koh Chang och sen tokkörde som bara thailändare kan upp mot Ban Phe. Här liksom i Egypten är det de som kör om som har företräde och inte alla andra… ja ni fattar…

Från Ban Phe åkte vi motorbåt över till den lilla bryggan vid Ao Praostranden och nu har vi installerat oss i vår Bungalow. Inte lika lyxig som hotellet på Koh Chang men med en riktigt schysst utsikt från altanen. Vi bor så nära att vi hör vågorna när de slår in emot land och nu kom solen tillbaka också. Det här kan nog bli bra :-)!


Så här såg det däremot ut på hotellet i morse när vi åkte iväg. Vi hoppas på lite mer sol här på Koh Samet för nu saknar vi faktiskt den även om det är varmt som bara den.

Nu är det dags att fixa till oss lite och gå ut för att kolla in restaurangerna. Det lär finnas en italienare lite längre bort och jag känner att en pizza efter en vecka med BBQ och thaimat skulle sitta fint.

Hoppas att ni har en fin söndag!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images