FINALLY...

juni 29, 2013Fy farao vad vi har slitit den här veckan. Nu har vi i alla fall kommit till insikt vad gäller vikten av att starta upp ett uthyrningsprojekt i god tid. Nästa år vet vi precis hur vi skall göra... och inte göra. Först har vi kört ett intensivt race på jobbet på dagarna för att sen direkt åka hem och köra igång med röj och städ i huset. Vi har kört på till 23.30 om kvällarna och därefter åkt ut till Tofta för att sova några timmar och sen upp och börja om igen. Den här veckan har det varit en rolig invigning och en rolig fest som vi fått tacka nej till. Surt men det har bara varit att bita ihop; det är ju självvalt.

Idag har vi då äntligen fått lämna över nycklarna till de första hyresgästerna och det känns så skönt. De verkade jättetrevliga. Det är ju alltid en risk att hyra ut sitt hus till människor man inte känner men om man styr vilka man hyr ut till; barnfamiljer och äldre par och har en personlig kontakt med de som skall hyra så minimerar man i alla fall riskerna. Och en och annan risk måste man ju ta här i livet, eller hur?!

Nu har vi sagt hej då till vårt hus för en vecka. Nästa lördag skall vi in och titta till det och fixa till det lite inför att nästa gäng av hyresgäster som kommer.
På vägen ut till Tofta passerade vi det här sällskapet och nu är det sommar på riktigt! Jag tycker inte alls om att gå på cirkus. Jag tycker det är aptråkigt men man har ju sett en och annan föreställning med barnen under åren när de var små. Att få se deras glädje, framförallt av alla knasiga grejer som säljs i pauserna, är den bästa behållningen av cirkusbesöken. Av någon konstig anledning så tycker jag ändå om när cirkusen kommer. Det hör till på något sätt att cirkusplatsen fylls med liv och rörelse, tält, husvagnar och djur för några veckor. 

Nu är vi på plats ute på landet igen. Så skööönt. Soligt varmt och lugnt. Nu skall vi bara njuta resten av helgen. En jobbvecka kvar sen är det semester och då skall det njutas big time!

KRAM!
You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images