EN KÄNSLA AV MARRAKECH...

oktober 25, 2014Vi har länge gått och sneglat på en skinnpuff Marrakech. En vit skulle det vara med ljusa sömmar. Men vad blev det? En svart med vita sömmar. I sista stund kom vi på att en svart skulle nog passa bättre in här hemma och nu är den äntligen på plats. Nu skall den bara bli så där härligt pösig och sliten också. Lär nog ta ett tag misstänker jag. Vi köpte vår här; REUNION HOME 
Sakta sakta börjar saker och ting ta form här hemma. Den platsbyggda sänggaveln är på plats i sovrummet och idag har vi varit och köpt upp oss på färg. Vi behöver måla om allt från golv till tak och när det är klart skall en textilmatta läggas på plats och de nya garderoberna monteras. Skall bli skönt att få lite mer ordning i sovrummet och nu är det nära. Framåt advent borde höstens renoveringsfix vara klart och då skall vi bara luta oss tillbaka och njuta. Och kanske börja planera nya renoverings- och inredningsprojekt ha ha :-).

Nu har vi en skön lördagskväll och det är dags att börja med middagen. I kväll blir det en klassisk rätt här hemma i vårt hus; Fläskkotletter med potatisgratäng. Min P är grym på att laga potatisgratäng. Världsklass! 

Ha en fortsatt skön helg!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images