CENTRAL PARK AND THE BOATHOUSE...

mars 18, 2015Här sitter jag i solen framför The Boathouse; stället där prinsessan Madeleine och Chris fångades på bild för första gången. Restaurangen ligger väldigt vackert precis vid en av Central Parks små sjöar och när det är lite varmare ute och isen inte längre ligger på sjön så kan man hyra små båtar och ro runt. Trots att det ännu är lite "vintrigt" här i NY så händer det saker i Central Park. Idag bjöd parken bland annat på vacker sång av ett gäng duktiga sångare, ett säckpipegäng med en massa dansare i konstiga kläder som mest hoppade omkring. Vi tror att de värmde upp eller något för det såg inte klokt ut. En jonglör gjorde också några tappra försök till en liten show men han behöver nog öva lite mer för bollarna, de for mest omkring.

Maten var i alla fall väldigt god och utsikten var det inget fel på. Jag var lite rädd för att detta skulle vara en turistfälla men det var faktiskt ett trevligt ställe trots att det var dyrt. 
Jaha då börjar den här resan lida mot sitt slut. Kvällen, sista kvällen här i NY för den här gången, har vi tillbringat i hockeyns mecka; MSG. En nedrig förlust blev det för Rangers och matchen var verkligen inget vidare men det är en kul upplevelse att vara där. I morgon em är det dags att ta oss till Newark och vidare hem igen och sen skall vi få krama på barnen. Längtar efter det!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images