SOHO GRAND HOTEL...

mars 26, 2015Den första och sista bilden i det här inlägget har ni sett tidigare men jag har inte skrivit något speciellt om hotellet vi bodde på i NY tidigare så några rader kommer här. Tyvärr inte så många bilder av någon anledning. Missade det.

SoHo Grand Hotel ligger på West Broadway nästan nere vid Canal Street och är ett hotell med en skön stil. Förra gången vi var i NY så bodde vi på ett hotell i Midtown som gav mig kalla kårar. Ni som har sett The Shining och minns den där hotellkorridoren där det figurerade ett tvillingpar och där det rann blod längs med väggen fattar vad jag snackar om. Creepy… Men det här hotellet var raka motsatsen. Inredningen är bitvis lite crazy. Gästerna och personalen med för de delen men det är en skön stämning och det är framförallt snyggt. Baren är tjusig och loungen utanför själva bardelen är mysig. Personalen var otroligt trevlig, det kändes tryggt och säkert på alla sätt och hotellet ligger väldigt bra till. Tunnelbanan ligger runt hörnet och det är nära till både butiker och restauranger.

Melwin och Vincent som tar emot i entrén var ett par riktigt härliga figurer och i flera dagar trodde vi att det var en och samma person som jobbade 24/7. Till slut var vi tvungna att fråga om han aldrig fick vara ledig och då fick vi alla oss ett gott skratt. De var hysterisk lika :-).
Det här badrummet… Fasen vad snyggt det är. Nu vet vi precis hur vi vill att våra nya badrum skall se ut. Den där tapeten är så förbaskat rolig! Kolla in lampan. Den är ju helt underbar.
Utsikten från vårt rum har jag visat tidigare. Vi bodde på 8:e våningen och vi hade en rätt härlig utsikt där vi såg en bit av Empire State Building men bor man lite mer åt vänster och lite högre upp så får man kalasutsikt över Manhattans skyskrapor och Empire. 

Vårt rum var väl inte överdrivet stort men vi hade en liten "walk in closet" och minibaren innehöll allt man man kan tänka sig om man vill lägga pengar på den. Vi kvitterade ut en adapter… Sängen var så hög så jag fick klättra upp i sängen om kvällarna men den var såååå skön när man väl kommit på plats. 

Vill ni bo bra och ha nära till allt möjligt så kan jag verkligen rekommendera det här hotellet.


KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images