JAG HÖR INTE, JAG SER INTE, JAG TALAR INTE...

mars 01, 2015Visst är de söta, de tre små ugglorna? Jag kunde inte motstå den här varianten på de "tre aporna" när jag och Philippa var på Rusta igår och köpte ljus. Rusta är en underskattad butik tycker jag för de har faktiskt lite småroliga prylar i hyllorna om man tittar noga. Som de här tre vännerna som kommer att få hänga med oss vid måltiderna ett tag framöver. 
Vet ni, idag är det den 1 mars och det innebär att nu är det vår! I alla fall rent psykologiskt för mig. Nu kan vi lämna de mörka månaderna bakom oss och välkomna den här ljuvliga årstiden; våren. Idag tittar solen fram och himlen är blå. Det blåser förvisso lite för mycket för min smak men jag kan leva med det.

För dagen har vi inga planer alls. Vi skall nog bara ta det lugnt och göra ingenting. Ta dagen som den kommer helt enkelt vilket är skönt så här dagen efter en lyckad melloafton med vuxna, barn och ungdomar. Är inte så intresserad av vem som går vidare egentligen, jag tycker mer om fenomenet men jag måste ju erkänna att Jon Henrik som var med förra veckan är väldigt charmig :-)!

Ha en skön söndag!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images