LILJEVALCHS VÅRSALONG...

februari 02, 2019


Hej!

Min Per är väldigt bra på överraskningar och nu tyckte han att det var dags att styra upp en dag för mig. Den här dagen kunde ju inte ha kommit mer lägligt och det är ju alldeles underbart att inte veta vad som står på schemat. Det var bara att se till att vara klar på angiven tid och hänga med. Nyttigt för mig som har ett rätt stort kontrollbehov.

Första stoppet blev vårsalongen på Liljevalchs.


Favoritkappan och halsduk från Day.


Simon Dahlgren Strååt.

En jury utser vilka konstnärer som kvalar in till vårsalongen och det är en blandad kompott man får ta del av. Allt är dessutom till salu. Dessa gjorde starkast intryck på mig idag. 


Linnéa Eklöfs klänning sydd av dukar som inhandlats på Loppis.


Skaparkollektivet Forma. Detta konstverk förställer 17 000 föremål som symboliserar den siffra som figurerade i media och som angav antalet människor som skulle utvisas från Sverige till Afghanistan.Stefan Bennedahls De Aderton.


Lovisa Skölds Domaren


Vi kom i rätt tid för när vi kände oss klara så ringlade kön lång utanför. Ett tips är att gå dit när det öppnar.


Nästa stopp blev Weidao. Jag har tjatat så länge om att jag vill gå dit men det har aldrig blivit av men idag blev jag bjuden på en supergod vinlunch där. Snyggt, supergott och trevlig personal.
Sista stoppet innan vi vände hemåt blev Melanders där vi plockade på oss en massa godsaker till kvällens middag. Nu sitter jag här med ett glas bubbel och bara njuter av denna härliga lördag och att jag har den finaste av män. 

Hoppas att ni också har en fin dag och att ni också blir överraskade med roliga saker då och då i vintermörkret. 

Ha det gött!

KRAM!

You Might Also Like

6 kommentarer

 1. Låter som en alldeles perfekt dag , överraskningar är ju aldrig fel :-)
  Ha en fortsatt fin helg. Kram B

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och överraskningar är härligt! Tack detsamma! Kram //Tina

   Radera
 2. Vilken härlig överraskning!! Jag måste erkänna att jag är ganska rudis på konst, jag är nog mer en fotomänniska än konstmänniska, speciellt när det är lite mer abstrakt konst. Men jag gillade kjolen som var sydd av gamla dukar, såna dukar har man ju sett både hemma hos mormor men också på loppisar!

  Hoppas du får en fin söndag, vi sitter och huttrar lite i husvagnen och förbereder oss för en kylig dag i backen för utanför fönstret är det dimmigt, blåsigt och snöyra *brrr*.
  KRAM <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var mysigt! Abstrakt konst är inte heller något för mig och det var några verk som jag inte alls förstod mig på. Men vackra målningar eller vackra skulpturer är jag lite svag för. Hoppas att ni får en härlig dag i backen. Här i Sthlm har det kommit massor med snö under natten. Kramar //Tina

   Radera
 3. Vilken underbar dag Tina!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaaa den var så mysig <3 Kramar //Tina

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images