SEMESTERMOOD...

februari 11, 2019


Halloj!

Åhhh vilket semestermood vi är inne i nu. Alla bekymmer är lagda åt sidan och här flyter vi bara med. Man kan inte göra annat när man möts av denna skylt i hotell-lobbyn, eller hur!

Vi bor på O.B.C på Playa del Cura, där vi även bodde för nästan exakt två år sedan. Ett lugnt familjehotell där gästerna mest består av par i olika åldrar, barnfamiljer och familjer med tonåringar. Det är snyggt om än lite mer slitet den här gången än vad det var senast vi var här. Och då tänker jag mest på möblerna som börjar få några år på nacken nu. Men stilen är det inget fel på. Vi som gillar vitt och "ljust och fräscht" (som är galet omodernt just nu men som vi fullkomligt ignorerar för vi älskar det fortfarande efter alla år) passar det perfekt! Jag ska visa fler bilder härifrån i ett kommande inlägg.
Solen skiner på oss varje dag och idag har det varit galet varmt; ungefär lika varmt som det var i somras hemma i Sverige. Vi bara tackar och tar emot. I morse tog vi 1:ans buss till Puerto de Mogán där vi har varit hela dagen. Det tar bara tio minuter att åka dit nu när de har byggt en motorväg och tunnlar genom bergen i stället för som tidigare när man fick åka på slingrande serpentinvägar med hjärtat i halsgropen. Puerto de Mogán är vårt favoritställe nummer ett här på Gran Canaria. Hade vi hittat ett bra boende där så hade vi nog utgått därifrån i stället. Den lilla fiskebyn är så vacker, med sina små söta hus, stranden är helt ok och vi har hittat ett par favoritrestauranger som vi gärna återkommer till när vi är där. Återkommer med inlägg från Puerto de Mogán framåt.

Nu är det nästan lite stressigt... måste piffa till mig inför kvällens middag.

KRAM!

You Might Also Like

6 kommentarer

 1. Vojne vojne, jobbigt med sån stressig tillvaro :-). Superskön inredning, där skulle jag också trivas!!
  Njut ordentligt, har du läst ut någon bok ännu?
  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller hur ha ha. :-). Det här hotellet har verkligen en skön stil tycker jag. Javisst har jag läst ut några böcker men jag ligger lite efter för jag har bara läst ut tre hittills :-). Kramar //Tina

   Radera
 2. Så snygg inredningen var och ha det skönt nu.
  Kram Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst är den! Tack snälla du. Njuter så mycket jag bara kan. Kram //Tina

   Radera
 3. Vilket ställe ni bor på! Oj oj, inte bra med stress när ni har semester.
  Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, gillar verkligen stilen på det här hotellet. Ha ha, ja det mest stressande man kan stöta på här är när man har en middagstid att passa. Kramar tillbaka //Tina

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images