PREPPAD INFÖR GRAN CANARIA...

februari 04, 2019


Hej hallå!

Sådär, då var böcker och hårvårdsprodukter fixade inför resan. Min plan, att jag skulle fixa mina kläder under söndagen, den sprack kan jag meddela. Jag gjorde allt annat än att fixa kläderna. Typiskt mig... jobbar bäst under press tydligen.  Böckerna köpte jag i Adlibrisbutiken som ligger på Kungsgatan här i Stockholm men jag skulle behöva en pocket till eftersom jag brukar sluka en om dagen. Har ni något bra tips... hit me!


Reseprodukterna brukar jag köpa på Head Spot i PK-huset. De har alltid de produkter som jag gillar på lager. Schampo, balsam och serum kommer från L´anza men jag brukar återanvända och häller över schampo och balsam från de stora flaskorna jag har hemma. Mousse kommers från REF, bästa torrschampot från Balmain, Volume Up-spray Osis från Schwarzkopf och finish spray från maria nila. En salig blandning men dessa funkar perfekt för mig när jag reser och de tar knappt någon plats alls.

Vi får se om det kanske blir lite klädfix i kväll... eller så tar vi det i morgon för jag mååååste ju så klart vila mitt knä. Idag har jag nämligen varit vid ortopeden och fått några cortisonsprutor i höft och knä. Lite irriterat och stelt är det där han stack in sprutorna men förhoppningsvis ska smärtorna ge med sig inom ett par dagar så att jag kan njuta av resan fullt ut. Jag ska också få gå till en naprapat på rehabträning för höft, knä och rygg. Om det inte ger med sig efter det så är det ingen återvändo. Då blir det operation av knät. Men det tar vi då... 

I morgon väntar ännu en dag med snö... herrejösses vilket hallå det varit här i Stockholm idag. Snön är bortplogad men det är så galet halt. Bussarna har svårt att ta sig fram och tågen är det lite si och så med. Våra ungdomar är i alla fall hemma igen lyckligt och väl vilket känns tryggt. Är ju alltid lite orolig när de är ute på vift och vill att de ska sms:a när de kommer fram så att jag vet och kan koppla av. Typiskt mammor va?

Ha en skön måndagskväll!

KRAM! 

You Might Also Like

6 kommentarer

 1. Plöjer du en bok om dagen ?! Coolt :). Vi får starta bokcirkel tror jag!! Ja, hörru du.. du SKA vila ditt eländiga knä och lyssna på farbror doktorn!!
  KRAAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja oftast om vi åker på en ren ledighetssemester utan planerade aktiviteter. Då parkerar jag mig i en solstol och där ligger jag... Idag har knät fått vila. Jag lovar! Kramar //Tina

   Radera
 2. Tycker du hunnit med bra med allt som du ska. Jag själv packar oftast samma dag eller kväll när jag ska åka till Sverige. Vila ditt knä nu så du kan njuta av semestern. På Gran Canaria var vi jämt förr på höstarna 1 månad innan vi fastnade för fastlandet Spanien.
  Kram Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ligger hyfsat i fas ändå men det slutar väl som vanlig med att jag packar sent kvällen innan :-). Vi har varit där de senaste tre åren. Lagom lång resa om man inte kan vara borta så länge. Kram //Tina

   Radera
 3. Så härligt åker också till Gc inom kort när åker du:)? kram Diana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad mysigt att du också har en resa att se fram emot igen. Jag åker på lördag. När åker du och vart? Kram //Tina

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images