MER AV PUERTO DE MOGÁN...

februari 19, 2019


Halloj!

Tittar in lite snabbt till er här på lunchen för att visa några fler bilder från Puerto de Mogán.

I den här lilla fiskebyn skulle man ju vilja bo som pensionär. Så pittoreskt och gulligt vart man än går.  Små gränder med växter som klättrar upp längs med husväggarna och små låga vita hus med färgglada dörrar och fönsterkarmar. Små gulliga torg dyker upp lite här och där och bortåt busstationen till ligger flera små fina butiker om man nu vill shoppa loss lite. På fredagar är det också marknad här. Vi har varit här ett par gånger tidigare och i år tog vi lokalbussen hit två av våra dagar på Gran Canaria och vi kommer absolut att åka tillbaka igen när vi åker till GC nästa gång. Det har blivit en favorit för oss båda två.
Här ute på piren kan det nog vara mysigt att ta en drink. Vi har aldrig varit där men däremot ligger en av våra favoritrestauranger en liten bit därifrån. Återkommer om det tipset i ett annat inlägg.


Man kan åka yellow submarine här om man vågar det. 

Stranden ligger skyddad i en liten vik så den är barnvänlig och vattnet är inte så kallt. Jag har varit värsta fisken här i år... Där uppe till vänster bakom palmerna ligger restaurangen La Cucina som jag har tipsat om här tidigare.

Ha en fin tisdag!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images