FRÅN TROSA TILL UGGLA...

mars 23, 2019


Heeeeej!

Jag hann tyvärr inte titta in hit igår. Det var full rulle på jobbet och när det sista väl var fixat så mötte vi upp dessa vackra människor; Lotta och Jonas som förflyttat sig från vackra Trosa till Stockholm. Vilken kväll det blev...

Jag har egentligen aldrig varit något stort fan av Magnus Uggla även om han alltid har funnits med sedan tonåren. Låtarna känner man ju igen och många har man speciella minnen till. Många har sagt att hans show ska vara fantastiskt bra och det kan jag säga er att det var den!

Herrejösses vilken åkning. Full fart från början till slut. Alla sjöng med och skrålade och från halva föreställningen så stod vi alla i publiken upp och sjöng och klappade händerna blå. Det roligaste var att de som hördes och syntes allra mest var män i 60-årsåldern som gick bananas under vissa låtar. De stod upp och hoppade med en arm upp i luften. Så roligt. De bar nog på många minnen verkade det som ha ha...

Den här mannen är ju så full av humor och han bjöd på många härliga skratt. Även om ni inte är speciellt förtjusta i honom och hans musik så skulle jag ändå rekommendera hans show. Och om ni gillar honom. Missa absolut INTE!

Sen fick vi ju fortsätta kvällen tillsammans med vännerna. Så mysigt att få umgås med dem igen!!!

Nu ska vi strax gå ner på stan. Den nya Gotlandsfärjan har levererats från Kina för ett par veckor sedan och visas upp vid Stadsgårdskajen idag. Det är också en gotlandsmässa på färjan och den vill man inte missa.

Ha en fin lördag!

KRAM!

You Might Also Like

6 kommentarer

 1. Vilken härlig avslutning på veckan. Har inte heller varit någon stort fan av honom. Men låtarna kan man många av dom.
  Kram Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, en jättehärlig avslutning. Full fart in mot helgen kan man säga :-). Ha en fin söndag! Kram //Tina

   Radera
 2. Så roligt att det blev en lyckad kväll! Magnus Uggla är helt okej tycker jag, men det blir ingen show för vår del.
  Ha en skön söndag
  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så tyckte jag också; helt ok men jag blev lite omvänd under showen måste jag säga. Den var grym! Tack detsamma! Kram //Tina

   Radera
 3. Låter som en riktigt toppenföreställning. Jag är nog lite som du, aldrig varit nåt stort fan, men nog har han alltid funnits med där i bakgrunden. Och han är ju riktigt bra på det han gör.

  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen! Jag var förvånad över att showen var så bra som den var. Härlig upplevelse! Kram //Tina

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images