VIVE LA FRANCE...

mars 08, 2019


Bonsoir copains!

Den här lilla pjäsen har äntligen kommit fram till oss men den var värd att vänta på. Sååå fin! När jag var i Paris för rätt många år sedan så köpte jag ett eiffeltorn som minne men någonstans i alla flyttar så kom den bort och jag har varit så deppig över det. 

Men nu är det här lilla tornet hos oss och den kommer från Merci Gustave. Frankrike är verkligen ett av våra favoritland  och det är alldeles för längesen jag var i Paris. Det får sättas upp på listan över tilltänkta resmål framöver. Men att åka upp i själva tornet kommer jag inte att göra igen. Jag är sjukt höjdrädd och jag har sällan varit så skraj som när jag åkte upp i det. Men en picknick på gräset framför, det skulle jag kunna leva med!Nu har jag stängt jobbutiken för den här veckan och alldeles strax så ska vi samlas hemma hos Jacob för att styra upp Sälenresan. Lyxigt att få gå hem till ett av barnen på middag. Älskar´t.

Ha en underbar fredagskväll!

KRAM!

You Might Also Like

6 kommentarer

 1. Så himla fint!!
  Ha nu en jättefin lördag, vännen.
  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är den fin :-). Tack fina du och tack detsamma. Ha en fin helg. Kramar //Tina

   Radera
 2. Så vackert.
  Ha en toppenlördag nu.
  Kram Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!!! Och tack detsamma. Ha en jättefin helg! Kram //Tina

   Radera
 3. Vissa saker kan man gräma ihjäl sig över att de försvunnit/slängts/sålts. Kul att du har en sån vacker pjäs igen. Jag gillar också såna. Jag var i Paris för typ 30 år sedan, så det är hög tid att återvända :-)

  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller hur! Ibland rensar man ur lite för friskt. Eller tappar bort i flyttar. Så typiskt. Kramar //Tina

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images