FRISKA VINDAR PÅ HÖGKLINT...

mars 03, 2019


Hej på er!

Idag har vi vaknat upp till en supergrå dag. Regnet står som spön i backen och det blåser. Ett riktgt tråkigt väder med andra ord. Annat var det igår... då var det strålande sol när vi stannade till vid Högklint där man har en fantastisk utsikt över Fridhem och Visby. Fast det blåste på rätt ordentligt där uppe på berget så min nya rutiga vårkappa från H&M var lite i tunnaste laget. Skorna kommer från Fila
Tänk om man hade ett ställe som låg sådär... på klippkanten. Otroligt vackert men också lite läskigt. 


Nu ska jag strax sätta igång med ett litet bak. Det händer inte så ofta att jag bakar men i eftermiddag kommer vänner över på fika och då måste vi ju ha något smarrigt till kaffet. 

Ha nu en riktigt fin Vasaloppssöndag. Visst är det mysigt på något sätt att ha på tv:n när de visar Vasaloppet? Inte för att jag är så speciellt intresserad men det är något visst ändå med att ha på det lite i bakgrunden när man pysslar med annat!

KRAM!

You Might Also Like

6 kommentarer

 1. Men wow, vilka vyer! Härlig utsikt! Här vaknade vi till en grå himmel och snö idag.

  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är sååå fin utsikt därifrån. Dagen efter slog det om och började regna på Gotland också men vi fick ett par soldagar i alla fall. Kram //Tina

   Radera
 2. Härliga bilder, här har det snöat hela dagen :( kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det kom ingen snö på Gotland men regnet slapp vi inte undan. Kram //Tina

   Radera
 3. Vackra bilder och visst har vi sett på Vasaloppet. Törs knappt nämna det, men sedan gick jag upp på takterrassen och solade och läste bok.
  Kram Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Åhhh vad jag blir avundsjuk. Längtar tillbaka till värmen! Kram //Tina

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images