PÅ TUPPENS KROG MED EN FIN SYSTER...

mars 01, 2019


Heeey!

Nu har jag checkat ut från den här jobbveckan och ska börja fira in helgen. Smygstartade idag med en lunch på Tuppens Krog med min fina syster. Tuppens är en systerkrog till en annan fantastisk krog; Gula Hönan i Ronehamn och öppnade strax innan sommaren förra året. Fokus ligger på det bästa av gotländska och svenska råvaror. Visby har verkligen ett fantastiskt utbud av krogar som är öppna året runt och som håller mycket hög standard. Och till alla som undrar vad man gör i Visby "off season" så kan jag meddela att vi hänger mest på krogen och äter goda middagar.  

Jag ser fram emot att få hänga på Innergården som öppnas till sommaren så missa inte om ni är i krokarna. 

Avslappnat och mysigt...
Jag valde en Boeuf men ångrade mig nästan när jag fick se Therese´s lax. Den såg också sååå god ut.


Eftersom det var fredag bjöds det på gotländsk specialitet; saffranspannkaka med salmbärssylt och grädde till efterrätt. Wiiieee så gott!!! 

En timme går snabbt när man har mysigt men vi hann i alla fall att uppdatera oss på lite av varje innan det var dags att avrunda inför eftermiddagspasset. 

Nu ska jag njuta av det gotländska lugnet och av brasan som Per precis har tänt. Vintern kom ju tillbaks idag och burrr vad kallt det har varit.

Ha en fin fredagskväll!

KRAM! 

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Men åh vilket mysigt ställe. Ser ut som att jag skulle trivas där!! Saffranspannkaka gjorde alltid min exmakes farmor som hade rötterna på Gotland. Så gott!

  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är supermysig! Det har tidigare varit ett café här men nu har nya ägare tagit över och gjort en krog av det. Saffranspannkaka är lite speciellt men gott! Kram //Tina

   Radera
 2. Saffranspannkaka har jag ätit en endaste gång, så gott. Vilket mysigt ställe ni lunchade på.
  Trevlig helg
  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en lite speciell efterrätt men väldigt god. Rekommenderar stället. Supermysig! Kram //Tina

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images