EN STUND I BERSÅN...

april 21, 2019


Hej hej!

Här har vi vaknat upp till ännu en dag med sol och nästan ingen vind. Det är så ovanligt för Gotland... det där med vinden alltså. Det har varit nästan helt vindstilla i flera dagar nu och det får man passa på att njuta av. 

Igår var vi förbi en av mina absoluta favoritbutiker här på ön. Berså som ligger precis i början på Tofta när man kommer från Visby. I ett gammalt baptistkapell har Maria skapat en fantastisk liten oas och hon har alltid så otroligt mycket fina grejer i sin butik. Det gäller att hålla i plånboken när man kliver in här. 

Det ligger precis vid Toftavägen, precis innan kyrkan så missa inte om ni har vägarna förbi.

Det finns också fika med hembakat fikabröd och man kan sitta både inne och ute. Igår var det fullt av gäster som slagit sig ner ute i det vackra vädret så jag kunde tyvärr inte ta några bilder på trädgården.En liten gå-bort-present blev resultatet. Väldoftande, vackra tvålar från France.

Mot kvällen skjutsade Johannes in oss till vänner inne i Visby där vi faktisk satt ute på deras altan och tog en fördrink innan vi blev bjudna på middag. En mysig kväll, precis om det alltid brukar vara och när klockan blev mycket så var det dags att ringa efter en taxi och åka hem till oss på landet igen. 

Idag ska vi kratta löv och Loa och Majken ska få se om Påskharen har varit besök här i år. Så det blir altanhäng hela em är tanken och mot kvällen ska vi grilla. Vilken påskhelg vi har!

Ha en fortsatt fin helg!

KRAM!

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Det kan vara svårt att inte komma ut med en påse från en sådan butik.
  Ha en fin dag med krattande i trädgården.
  Kram Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det blev en härdig dag! Hoppas att det har slutat att regna på er nu. Kram //Tina

   Radera
 2. Men jisses! Där hade jag blivit helt vild, ser jag! Måste besökas nån gång!

  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, ja där kan man gå bananas! Ja, det måste du om du kommer till ön. Kram //Tina

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images