MITT HÅR BEHÖVER LITE KÄRLEK...

april 28, 2019

Inlägget innehåller en reklamlänk till LYKO.


Hej på er!

Vilken strålande söndag. Klarblå himmel och sol vilket är bästa starten ju. När jag var vid min frissa Anette på Salong Inside för ett tag sen så konstaterade vi att jag behöver skärpa till mig vad gäller att vårda mitt hår. Det har blivit mer torrt med åren och så lär det fortsätta så det är väl dags nu om det inte ska gå överstyr. Jag vet inte hur många olika flaskor med inpackning som jag köpt under åren som sen står och samlar damm för att jag aldrig tar mig tiden att låta det sitta i håret så länge som det behövs. Känner ni igen er?

Olaplex är bra för mitt hår och jag har gjort dessa behandlingar när jag varit hos frissan tidigare men nu har jag faktiskt köpt hem ett eget kit med schampo, conditioner och värmeskydd. Frågan är bara varför jag inte gjort det tidigare... Du hittar Olaplex HÄR.

Nu ska mitt hår få lite kärlek tänkte jag och sen ska jag gå till nagelsalongen för att fixa till naglarna. Kanske hinner jag med en liten shoppingsväng också. En dag i flärdens tecken. På vägen ner till stan ska jag lyssna på Emil Assergårds Leva Livet. Man kan ju inte bli annat än sprallig när man lyssnar på den.

Ha en fin söndag!

KRAM!

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Här sitter jag just nu med en inpackning i håret på kokosolja. Det går i perioder med att vara duktig med håret tycker jag. Låten är verkligen en sprallig gladlåt tycker jag.
    Ha en fortsatt fin söndag.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Eller hur... jag gör det alldeles för sällan. Måste skärpa mig! Tack! Kram //Tina

    SvaraRadera

Like us on Facebook

Flickr Images