SAKNAR VÅR LILLA TRÄDGÅRDSMÄSTARE...

april 29, 2019


Hej på er!

Åhh vad jag längtar efter den här lilla killen nu. Han som var Pers "Partner in crime" när det gällde trädgårdsarbete när vi var nere på Gotland över påsken. Han fullkomligt avgudar Per och vill hänga med på allt vad han gör. Sååå gulligt! Loa har fått lite egna grejer så att han också kan hänga med i trädgårdsfixet och han hade fullt sjå att testa allt.
Nu har Loa och hans päron och lillasyster Majken varit på Gotland i en hel månad tillsammans men nu är det snart dags för dem att komma hem till Stockholm igen. Fint tycker jag som håller på att längta ihjäl mig men härligt för dem att ha fått den här månaden på ön tillsammans och bara vara.

Då har vi sparkat igång den här veckan som kommer att bli hyfsat kort. Ledigheterna duggar tätt nu. Den här veckan och i helgen väntar en massa härliga aktiviteter. Fira Valborg ska vi göra men det blir ett lugnt firande här hemma, besök av en fin vän ska jag få och till helgen ska vi iväg på en liten utflykt. Det blir bra det här!

Ha en fin måndagskväll ni alla fina som tittar in!

KRAM!

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Jag förstår precis hur du känner, jag vill vara hos min lilla plutt varje dag :-). Barnbarn är verkligen det mest fantastiska som hänt!! KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Man vill ju bara krama och pussa på dem mest hela tiden <3. Kram //Tina

   Radera
 2. Barnbarnen är livets efterrätt och såklart man saknar dom.
  Så skönt att dom kommer hem snart.
  Jag pratar varje vecka på whatsapp med våra minsta.
  Kram Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det ska bli mysigt att få hem dem igen! Tur att vi har sociala medier, eller hur? Kram //Tina

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images