FRUKOST UTE...

maj 30, 2019


Hej hallå!

Alltså det här med att äta frukost ute, det är ju så härligt! Det blåser friska vindar här på ön idag men vår altan ligger så skyddad så där märker man inte av det alls. Det är bara solen som når fram och tur är väl det. Hemma i Stockholm har vi aldrig ätit frukost på balkongen av någon anledning. Kan hänga ihop med att när det är frukostdags har inte solen lyckats komma åt vår balkong ännu.Nu ska vi alldeles strax gå ner till havet och där lär det blåsa ordentligt misstänker jag. Det ska också bli spännande att se om mitt knä håller för en promenad i lite mer kuperad terräng. Det är inte långt ner dit. Det tar bara några minuter så själva sträckan är inget problem men jag är ju van att gå på plan mark. I går var bästa dagen av alla. Jag hade inte ont en enda gång och jag hoppas att det kommer fler bra dagar än dåliga dagar nu framöver.

Ha en fin Kristi Himmelsfärdsdag!

KRAM!

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Åh! Frukost vid ett sånt där gammalt slitet träbord! Love it! Saknar det rätt mycket faktiskt. Men nån gång kanske jag har ett igen :-)

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Vi lät bygga det, med plats för många, när vi köpte huset för sju år sen. Vi behandlade det med järnvitriol och det blir bara vackrare med åren. Kram //Tina

  SvaraRadera
 3. Jag är också usel på att äta frukost ute på altanen, det kan kanske bero på samma som du.. att solen inte kommit fram dit när vi äter frukost.. eller så är jag bara lat :-).
  Att måla bord med vitriol är så himla himla fint!!
  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lat... det är jag verkligen! Men ibland anstränger jag mig lite och fixar frukost ute. Så härligt ju! Kram //Tina

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images