JAG HITTADE EN KLÄNNING...

maj 25, 2019

Innelägget innehåller reklamlänkar till Åhlèns, Kicks, Glitter och Nividas.


Hej hej!

Jag sa ju för lite sen att jag behöver köpa en hel del nytt till sommaren. Mina klänningar sen förra sommaren har fått fläckar som inte går bort eller är helt enkelt utslitna. Inte konstigt efter den varma sommaren vi hade. Jag hade inget annat på mig än sköna klänningar. Jag surfade runt lite en kväll och då hittade jag den här klänningen som är lika skön som den ser ut. Den kommer jag definitivt att trivas i. Du hittar den HÄR.


Ett par riktigt snygga solbrillor till sommaren som passar bra till klänningen kan du hitta HÄR.  Och snygga örhängen i form av ringar i olika storlekar hittar du HÄR.


Jag älskar verkligen den här rödorange färgen som jag hade på naglarna hela förra sommaren och det finns lite av den färgen i klänningen turligt nog. Gillar du också den färgen så hittar du nagellacket HÄR


Samma ton i läppstiftet hittar du till ett bra pris just nu HÄR.

Ja, det var lite tips så här på en lördag. En lördag som är grå och sval men vad gör det. Det är en ledig dag och jag kan få göra vad jag vill. Nu när jag kan gå lite bättre så kanske jag ska ta en liten tur i Vasastans butiker. Det var längesen. Ja, så får det bli. Har jag tur så hittar jag något mer snyggt.

Ha en underbar lördag!

KRAM!
You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Vilken fin och snygg outfit och du jättefin i den.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Like us on Facebook

Flickr Images