ÄNTLIGEN...

maj 09, 2013

Nu är äntligen vårt altanbygge igång! Tyvärr så kommer det inte att bli som vi planerat; inte i år i alla fall. Det blev en ändring vad gäller prisbilden som gjorde att vi backade och nöjer oss med en mindre utbyggnad i år. Det blir inget takbygge över terassen i år heller men vi klurar på någon slags variant av segelduk som tak över en del av terassen. Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig men kanske var det meningen att det blev som det blev. Vi får i alla fall lite mer tid på oss att fundera över om vi vill ha det på något annat sätt.

Idag har det åskat och tokregnat mitt på dagen men framåt eftermiddagen blev det supervarmt och soligt så vi tog en liten tur ut till Tofta. På vägen ut såg vi cyklister som cyklade i bikini. Nu är den redan på gång... försommaren.
På baksidan av huset finns ett litet förråd och där skall det bli ett litet krypin till Vendela. Som tonåring är ju behovet rätt stort att få vara lite för sig själv ibland :-)
P passade på att plantera en liten rabarberplanta idag men resten av trädgårdslandet skall vi fixa lite med i helgen. Jag har verkligen inga gröna fingrar alls så det här blir ett spännande projekt.
Fruktträden är på gång nu...
Syskonkärlek i Tofta!
I kväll var det Vendela och jag som stod för middagen. Quesadillas stod på menyn. Vi gjorde några olika varianter; en med grillad kyckling blandad med tacosås och creme fraice, en med serranoskinka, mozarella, tomat och rödlök och en variant med grillad kyckling och rödlök blandad endast i tacosås. Succé hos alla i familjen!
En jobbardag sen är det helg igen. Ledigheterna duggar tätt nu :-)


Kram!


You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images