PÅ JAKT...

maj 18, 2013När vi vaknade i morse av solens strålar genom det öppna sovrumsfönstret och fåglarnas kvitter såg jag framför mig att jag skulle ligga i en brasse idag och lapa sol men det blev jag minsann blåst på. Det mulnade på och efter ett tag började det mullra i fjärran. Frukosten åt vi ute och när jag insåg att solen var för långt borta begav jag mig på jakt efter några fina lyktor till altanen.
När man kommer till Tofta från Visbyhållet, precis innan kyrkan, finns ett litet ställe som heter Berså och ligger i kilen mellan Toftavägen och vägen upp till kyrkan. Maria som driver stället har massor av fina saker i sin butik och hembakade godsaker till fikat om man vill sätta sig ner en stund efter shoppingen. 
Tyvärr hittade jag inga lyktor på Berså så jag tog en sväng in till Visby för att kolla in om Linds hade några lyktor och det hade de! Två olika sorters olivträd och två lyktor blev dagens shoppingfynd.
Nu kommer solen igen... tjohoooo och vi skall nu börja förbereda för kvällens grillning med våra fina vänner som också har sommarstuga här ute i Tofta. Perfekt att ha dem på cykelavstånd, inte bara i Visby utan även här ute :)

Idag har jag lyssnat på den här låten. Låter lite som Prince tycker jag och den är så himla bra!

Hoppas att ni har en fin lördag!

KRAM!


You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images