FLIPPIN´ BURGERS...

december 08, 2018


Hej på er!

Här hamnade vi idag när vi tog en tur ut på stan för att köpa julklappar. Vill ni äta Stockholms godaste burgare på ett coolt och mysigt ställe så måste ni ta er till Flippin´ Burgers som ligger i hörnet Observatoriegatan/Upplandsgatan i Vasastan. Det är oftast rätt fullt här men idag hade vi tur och lyckades knipa ett par platser i baren.

Så gott det var... oh my!!!
  


Flippin´ jobbar bara med köttproducenter som har koll på djurhållning och slakt och med djur som får vistas ute och äta gräs. Köttet är färskt och hängmörat och brödet som är ekologiskt kommer från Magnus Johansson bageri i Hammarby Sjöstad. Vinerna kommer från Winetrade vars slogan är "Vin utan skit". Bara en sån sak... 

Jag gillar det!!!

Jaha, det var den dagen det... men det blev i alla fall några julklappar till. Vi har dragit ner väldigt mycket på julkapparna de senaste åren men nu har det ju tillkommit två små juveler i familjen och då är det ju lätt att man går bananas. De är ju värda allt fint man springer på.

Nu har Vendela också landat in men försvann iväg snabbt igen för att umgås med sina brorsor. Hon sladdar in här igen lite senare i kväll och i morgon ska vi gå på julmarknad. Äntligen!

Ha en fin lördagskväll!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images