SUMMERING AV 2018... DEL 2

december 31, 2018Hej hej!

Här kommer del 2 av mitt 2018. Inser att vi gjort massor under året som har gått när man tittar i backspegeln och det har jag verkligen bloggen att tacka för. Det blir en fin dokumentation av vad man egentligen pysslat med under året. Som en dagbok, fast utan de där allra smaskigaste detaljerna som man helst vill hålla för sig själv.

Maj var en varm och skön månad men vi visste ju inte hur länge det skulle hålla i sig så vi passade på att ta vara på sol och värme så mycket som möjligt. Om vi bara hade vetat att vi inte hade behövt oroa oss för att det snart skulle vara över ha ha... käre värld...vi fick ju århundradets finaste sommar rent vädermässigt ju.

I maj reste vi till Pers syster och hennes familj som bor i Hamburg. Alltid lika härligt att komma dit!
Jag kvitterade ut min julklapp som jag fick av Johannes. Vinylshopping på Nostalgiplataset och en vinylkväll med middag och rödpang hemma hos honom. Fantastisk present och vi spelade också plattor från min gamla vinylsamling som Johannes har fått ärva. Det blev en övernattning också för när vi var klara hade tunnelbanan sluta gå för längesen. Älskade unge!Vi firade också min älskade Per som fyllde år. Det gjorde vi med en middag på favoritkrogen Surfers.Vi drack rosé på balkongen...


Och jag var på ett supermysig bloggmingel hemma hos härliga Katarina som driver bloggen Sallys Hus.Och här är alla fina tjejer som jag fick umgås med ett par av de allra vackraste dagarna i maj. De bloggar på;


Vårt hus på Gotland målades svart...


... och badsäsongen startade upp.


När maj övergick till juni tog vi en tur ut till Fjäderholmarna...


Vi umgicks med våra grabbar...


... och tog en tur till Åland.


Min rosa period fortsätter...


Och vi hängde på Bockholmen tillsammans med våra ungdomar.


Midsommar firade vi i Gnisvärd på Gotland tillsammans med barnen och deras pappa med hans Pernilla.Vi drack läsk från Barlingbo Bryggeri och åt jordgubbstårta hos mina föräldrar vid lilla huset vid havet.På midsommardagen var vi på After Beachpremiär på Tofta Beach Club...


I slutet på juni kom den här fina tjejen; Ulrica och hälsade på mig här i Stockholm. Jag lärde känna henne när jag var på bloggminglet hos Katarina och mer generös och härlig person få man leta efter. Vi fotade, fikade och babblade och timmarna bara sprang iväg.


Sen kom Almedalsveckan...


...och då blev det mingel med vänner och besök på intressanta seminarier.Det börjar ordna upp sig på altanen...


...och uteköket börjar ta form.


Det tar sig också i vårt nybygge som vi kallar för "Annexet".Vi firade in semestern någonstans i början på juli.


Och vi firade Loas 2 års-dag med ett hej dundrande barnkalas hemma i vår trädgård och han tog emot gratulanterna i sitt lilla tält tillsammans med sin bästis Bodil.


Det var sååå varmt så det gick åt mycket hallonvatten.


Många kvällshäng med vackra solnedgångar och goda burgare fick vi njuta av på Surflogiet.


Goda luncher och Sangria på stranden...Att strosa runt i Visbys vackra gränder hann vi också med...


...och att dricka goda drinkar med utsikt över takåsar och hav.Vi cyklade genom skogen till Gnisvärd för att umgås med min syster och hennes Niklas vid vårt lilla hus vid havet.Och vi hade en altaninvigningsfest med våra ungdomar och fina vänner.
Det lagades mycket mat i uteköket...... och det blev ett och annat glas bubbel vid bardisken...


... när vi firade min födelsedag med alla våra nära och kära.


Vi cyklade så klart till Stelor i Västergarn för att gå på konsert i den gamla ladan... Den här gången lyssnade vi på Christian Kjellvander och Sarah Klang.Ja herrejösses vilken sommar vi fick. Det finns ännu en del kvar att summera av 2018 men jag tycker att vi stoppar här för den här gången.

Det kommer mera...

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images