VI VÄLJER O.B.C IGEN...

december 12, 2018Hej alla ni som tittar in!

Sååå nu har vi äntligen bokat en resa för att få lite sol och värme i februari. Vi har bevakat priserna ett bra tag och ips vips så dök det upp ett bra pris. Då slog vi till.

Vi gillar ju Gran Canaria och den här gången väljer vi att återigen bo på O.B.C på Playa del Cura där vi bodde för två år sedan. Play del Cura är så litet så att det inte ens är en ort. Bara en strand med några hotell, några restauranger och ett SPAR typ. Men vi gillar hotellet och att det är så lugnt, skönt och avkopplande där. Snyggt är det också! Bästa frukosten ever har vi också ätit här. Hoppas, hoppas att den fortfarande är lika bra. 
För mig som älskar allt som är ljust och vitt så är det här en drömplats  att vara på.
Stranden kanske inte är den allra roligaste men det är så lätt och nära att ta sig till andra mysigare stränder i närheten som Puerto de Mogán, Amadores, Anfi del Mar i Arguineguin mfl om man vill lämna poolen eller åka iväg och äta middag på kvällarna. Hotellets restaurang var i och för sig riktigt bra när vi var där men det kan ju lätt bli lite enformigt.

Den här gången reser vi själva men sommaren 2015 var vi på O.B C på Kreta med hela familjen och det stället är så grymt. Det är vassare än O.B C på Gran Canaria så det är synd att det inte är tillräckligt varmt där den här årstiden. Anläggningen är lite större och stranden är mycket finare. För oss som har barn och ungdomar i spridda åldrar så är stället perfekt eftersom det finns något för alla.
Den egna poolen som tillhörde vår lägenhet... ja vad säger man... bara några trappsteg ner till stranden om man ville byta pool mot strand.
 Och miljön... Amazing!
Men först ska vi fira jul och mysa in det nya året och nu känner jag att jag kom av mig lite i julklappsfixandet. Får ta nya tag efter jobbet i morgon. 

Ha en fortsatt fin kväll!

KRAM!

You Might Also Like

2 kommentarer

 1. Men åååå det är ju dit vi ska i Maj...det ska bli SÅ spännande att få höra mer om er resa sen då.... ska lägga de tips du gav här på minnet...;) Ha en fin dag! Kraaaaam Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag såg ju att ni också skulle dit men ni är lite mer hurtiga än vi :-). Vi har alltid ambitionen att vi ska träna när vi åker iväg men det blir visst aldrig så ha ha... det finns ju så mycket annat mysigt att göra så det blir liksom aldrig av. Men jag hoppas och tror att ni kommer att trivas och jag tror att träningsmöjligheterna där är bra. Vi gillar O.B.C och det blir ofta så att vi landar ner i att vi vill dit igen. Ha en fortsatt fin helg!

   Kramar! //Tina

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images