JAG VILL ÅKA FORT PAPPA...

december 10, 2018Hej hej!

Vet nu hur lycklig den här lilla killen var i går kväll när han fick spänna på sig sina första par skridskor med två skenor och åka fort med sin pappa? Det här är livet tycker Loa och det var så roligt att få se hans glädje över att få vara på isen. 

I väntan på att ismaskinen skulle spola klart... den var också spännande!


Och sen susade de fram med full fart. Tur att pappan har spelat hockey under hela sin uppväxt och vet hur man åker fort.
Vasaparken är verkligen mysig och nu till vintern när de spolat upp isen så är det alltid massor av folk som passar på att åka. Det är aldrig tomt. Det brukar finnas korvförsäljning på plats och i Röda Stugan kan man ta sig något varmt att dricka när man vill pausa lite i åkandet. Det enda som är synd är att det inte finns någon skridskouthyrning här som de har i Kungsträdgården. Det hade varit najs... tiden när man hade ett par "Peggy" eller "Sally" (som mina skridskor hette) i gömmorna är tyvärr förbi.  

En liten russinpaus...

Han kan åka lite själv också! Det kanske kommer att bli en liten hockeykille av Loa också, vem vet.

Har precis kommit hem efter en fullspäckad dag på jobbet. Möten i olika former från morgon till kväll men bra effektiva möten har det varit. Det gillar jag! Det känns som upploppet nu... inte många jobbdagar kvar fram till jul nu. Eftersom vi inte ska resa ner till Gotland över jul så känns det inte heller så snärjigt som det brukar vara med julklappar, själva resan och alla matinköp som ska på plats inför firandet. I år ska vi dessutom äta julbord på Stallmästaregården på julafton så vi kommer lindrigt undan vad gäller förberedelser inför jul.

Ha en fin måndagskväll!

KRAM! 

You Might Also Like

2 kommentarer

 1. Just det! Det stod ju ett namn på skridskorna man hade på den tiden! Det hade jag glömt!!

  Mina första hoods när jag först flyttade upp från Småland till Stockholm, Västmannagatan nästan precis i höjd med Vasaparken!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det roligt att de döpte tjejskridskor. Undrar om det är så idag? Har du bott här... vad roligt! Det är precis i närheten av där vi bor; på en tvärgata mellan Odengatan och Karlbergsvägen. Härliga hoods, eller hur? Kramar tillbaka!!!

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images