JULAFTON PÅ STALLMÄSTAREGÅRDEN...

december 25, 2018



Hej hello!

Visst latar ni er riktigt ordentligt idag för det är ju det man ska göra när juldagen kommer, eller hur? Ja vi latar oss vare sig vi vill det eller inte. Bihåleinflammation och ett pajat knä har gjort oss indisponibla för aktiviteter idag. Egentligen var väl mitt knä mer illa däran i går när det var full rulle hela dagen men det var bara att bita ihop, ta ett par piller och köra på. 

Inledningen på vår julafton startade vi upp med med julbord på Stallmästaregården. En härlig inledning tillsammans med nära och kära! Och så skönt att kunna släppa det där med att laga julmat och allt annat fix som hör julafton till.





Julaftonsklänningen hittade jag på Kapp-Ahl och denna skapelse som är vinröd var nästintill gratis... Väskan kommer från By Malene Birger och mina Boots är från Filippa K. De var tyvärr inte gratis... men de har å andra sidan hängt med i flera år så det går väl på ett ut tänker jag.




Här hänger vi på låset... Härligt krispigt kallt med snö och en sol som var efterlängtad.




På Stallmästaregården är det otroligt mysigt och julstämningen var på topp! Och ja... det är ett ben från en häst som tittar fram där nere i högra hörnet. Den fastnade dock inte på bild.





Vid 12.00 drogs draperierna åt sidan och där bakom fanns ett fantastiskt julbord. Allt och lite till fanns med och ja vi rullade ut därifrån några timmar senare. 





 Småfolket sov sig igenom sittningen så päronen kunde få äta i lugn och ro.





Årets julafton fortsatte sen hemma hos Jacob och Linda med jultröjor, julklappar och allt annat som hör till en julaftonskväll.

Det har varit en härlig julafton och jag är så glad över att vi kan fira julafton ihop trots att det skapats nya familjekonstellationer under åren. Det är ju inte alldeles självklart att det funkar när man inte lever i en kärnfamilj längre men jag är så glad över att vi har hittat en form som funkar för oss alla och så uppskattas det ju jättemycket av alla barnen att vi kan umgås och fira med ex och nya respektive. Det är fint!

Nu ska vi krya på oss här hemma för i morgon landar de yngsta ungdomarna in för jullov här i Stockholm. Det ska bli så mysigt att de kommer!

Ha en fortsatt fin juldag!

KRAM! 

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Snygg klänning och det låter som en bra ide det där med att äta julbord på restaurang , mindre roligt med hälsan dock . Krya kram från mej med önskan om en God fortsättning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Ja, det var jätteskönt att inte behöva stressa med maten i år. Riktigt mysigt var det också. Tack för krya och ha en fortsatt fin Annandag jul! Kram //Tina

   Radera
 2. Åh så fin du är <3. Och vilken superbra idé att äta julbordet på restaurang istället för att slava hemma :). KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla <3. Ja, det var perfekt för oss i år. Ingen stress med inköp, matlagning och disk. Det var bara att sätta sig vid dukat bord. Det kommer vi definitivt att göra om :-). Kram!

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images